[INFO] "Nasi" dilerzy

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Maicroft
    odpowiedział(a)
    A ja jestem za tym, zeby poczekac na final sprawy - jest okazja do wykazania sie dilera, zanim z gory powiesi sie na nim psy :idea:

Zostaw komentarz:

• looker
    odpowiedział(a)
    No to się nie popisali... Pierwszy raz widzę negatywna opinię o Danielu. Sam wysłałem do niego kilku kolegów po auta i do dziś są mi wdzięczni.
    Jak się chłop zaprze to w sądzie może ich w przysłowiowych "skarpetkach" puścić... Chyba taniej wyszłoby im go jakoś finansowo przeprosić...
    Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Zostaw komentarz:

• micrusec
    odpowiedział(a)
    Witam,

Gdzie na OCP wyrażacie opinie o "Nasi" dilerzy, na Fabia Club jest przykład ciekawej "transakcji" z zakupem Fabia II :

http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/vie...232177#p232177

Zostaw komentarz:

• hetman72
    odpowiedział(a)
    Polecam Porsche w Poznaniu na Obornickiej, ceny sensowne, obsługa miła i kumata, ogólnie polecam

Zostaw komentarz:

• Drzosz
    odpowiedział(a)
    Witam. Kupiłem w Inter Auto Kraków, Kocmyrzowska 1A u danielcio. Wszystko bardzo sympatycznie przebiegło, bez problemów. Bardzo sympatyczna obsługa, nie wciskają na siłę auta jak co niektóre salony w których byłem. Auto do odbioru zgodnie z terminem realizacji, kontakt oraz załatwienie wszelkich formalności związanych z zakupem auta i rejestracją bez zastrzeżeń. Papiery do rejestracji przesłane kurierem, ubezpieczenie też załatwione bez jazdy do Krakowa, pojechałem zamówić i wpłacić zaliczkę oraz potem po odbiór auta. Co do ceny auta to taniej nie znalazłem. Opinia może dość przeterminowana bo to jednak 2012r był jak brałem ale myślę, że informacje ogólne odnośnie tego salonu się przydadzą. Jak ubezpieczałem auto to tego Pana w br. widziałem, że dalej tam pracował. Polecam salon

Co do serwisu to z likwidacji szkody komunikacyjnej nie do końca byłem zadowolony. Były niedociągnięcia ale nie na tyle poważne by kalkulowało się jechać do nich na reklamację.

Zostaw komentarz:

• Polaksalon
    odpowiedział(a)
    Dziękuję za dopisanie do listy. Postaramy się Was przekonać do stolicy

Zostaw komentarz:

• Autobus
    odpowiedział(a)
    Powitać,

brałem OII za pośrednictwem Jaczak1 z Carsed.
    cena na poziomie innych którzy są na liście, ale miałem najbliżej.
    kontakt z gościem utrudniony, telefonu potrafi nie odbierać przez kilka dni, na maila też nie odpisuje.
    Zaznaczyłem że wszystkie instalacje mają być fabryczne i ... autoalarm partacze montowali na miejscu. Poziom instalacji to dno, np. kable puszczone skosem w skrzynce bezpieczników, po instalacji czujników wnętrza tapicerka nie przylega jak fabrycznie.
    Pomijam sam fakt wyglądu samych czujników i przycisku serwisowego który majta się pod deską a powinien być na słupku.

Jeżeli będę planował kolejne zakupy w Skodzie to z pewnością u innego sprzedawcy.

Pozdr.
    Andrzej

Zostaw komentarz:

• szkoda
    odpowiedział(a)
    Coś by tu trzeba było uaktualnić, jakieś wieści, ktoś już nie działa, a może jest ktoś nowy?

Zostaw komentarz:

• szkoda
    odpowiedział(a)
    przybyło kilku dilerów, ale trudno wszystkich od razu uznać za "naszych", dlatego mile widziane byłyby relacje z zakupów, oczywiście nie chodzi o szczegóły, ale gdyby ktoś był zadowolony lub co ważniejsze NIE zadowolony, to warto o tym skrobnąć :idea:

Zostaw komentarz:

• szkoda
    odpowiedział(a)
    UWAGA!
    W tym temacie wszystkie wpisy muszą być zatwierdzone przez moderatora. W związku z tym proszę o cierpliwość i nie dublowanie wpisów z racji tego, że poprzedni się nie pojawił.

[INFO] "Nasi" dilerzy

Z racji, że poniższa lista zrobiła się trochę nieaktualna, kolega
    ruwado (wielkie dzięki mu za to, że się podjął, dobra robota ) postanowił wziąć sprawę w swoje ręce i zrobił listę aktualną - LINK

starty post:

jeśli są jacyś inni, lub aktualni dają ciała, proszę o info :idea:
    mam już dość odpowiadania codziennie na to samo pytanię, więc takim skrótem, alfabetycznie:

danielcio - Kraków

lucasrally - Bielsko-Biała

rims.net.pl - kolega nie jest już dilerem, ale deklaruje, że ma kontakty i możliwości, więc testujcie , udziela rabatów flotowych przy zakupach za gotówkę - Tychy, Zabrze, Katowice

jaczak1 - Carsed Mińsk Mazowiecki, w ofercie Skoda i VW

imelvis - flota i nie tylko, cała Polska z naciskiem na małopolskę i podkarpacie - 665092218

mundito79 - Bednarek, Łódź, Skoda, VW, MINI i BMW

Polaksalon - zarzeka się, że będzie miał dobre ceny w Warszawie, czekamy na relacje
    Prośba aby z zapytaniem wysyłać tylko konfiguracje ze strony Skody :idea:
    Podobno zero kontaktu, poproszę info na PW
    Ostatnio edytowany przez spj; 5971.

Zostaw komentarz:

• LUKI
    rozpoczął temat [INFO] "Nasi" dilerzy

[INFO] "Nasi" dilerzy

sprawdzales poziom oleju ?
Pracuję...